A My Bulldog Shop védjegy sztori

A My Bulldog Shop védjegy sztori

Nemzeti védjegy lajstronszám: 227 983

My Bulldog Shop xLex védjegysztori

A védjegy a legelterjedtebb árujelző. A Te védjegyed milyen terméket / szolgáltatást jelöl, esetleg a cég nevének szereztél védjegyet? 

A My Bulldog Shop természetes kutyakozmetikumokat, jutalomfalatokat és kiegészítőket kínál leendő és már rutinos tudatos gazdiknak. Nen csak bulldogoknak 🙂

 

My Bulldog Shop xLex védjegy sztoriMi a védjegy mögötti háttértörténet? Honnan jön a védjegyet alkotó márkanév / logó és mi a jelentése?

Az egész márkát Bosco a francia bulldogunk ihlette, aki egy nagyon érzékeny bőrű kutya. Nem tudtam egyszerűen olyan sampont venni neki, amitől ne nézett volna úgy ki, mint akit nyakonöntöttek egy zsák liszttel, de olyan is volt, hogy csomókban hullott a szőre és vakarózott.

Végül kitaláltuk a My Bulldog Shop nevet – nem akartam a neve után elnevezni a Shopot, mert az unalmas más – és bíztunk benne, hogy az otthon kifejlesztett gyógynövényes termékek másnak is segítséget nyújtanak majd. A logót ketten (D etti és Viktor) terveztük meg.

My Bulldog Shop xLex védjegysztori

A védjegy minőségi garancia, védelem a bitorlás ellen és egyben hasznosítási eszköz is. Számodra mi volt az ok, amiért a védjegyoltalom mellett döntöttél?

Rengeteg tervünk van a My Bulldog Shoppal. A védjegyoltalommal magunkban, partnereinkben és a termékeink iránt érdeklődőkben is szeretnénk megerősíteni, hogy komolyan vesszük a küldetésünket és nem csak egy új trend hullámaira ültünk fel.

My Bulldog Shop xLex védjegysztoriMilyen értékeket képvisel a márkanevet oltalmazó védjegy?

A My Bulldog Shop célja, hogy segítsünk a kutyásoknak, hogy egyre tudatosabb döntéseket tudjanak hozni, amivel egy egészségesebb, boldogabb és teljesebb életet biztosíthatnak kutyájuk és saját maguk számára is.

Milyen volt az xLex-szel együtt dolgozni?

Nagyon gördülékeny volt minden. Gyorsan kaptunk választ az esetleges kérdéseinkre, de nem volt sok, mert már a legelején türelmesen és érthető tájékoztatást kaptunk a dolgok menetéről, átfutási idejéről és a miértek és hogyanok is világosak voltak. Köszönjük a profi munkát! 🙂

 

Ha a védjegy sztori felkeltette az érdeklődésedet, szerezz Te is védjegyet!

A My Bulldog Shop-ot keressétek az alábbi elérhetőségeken! 🙂

web: https://www.mybulldogshop.com

facebook: https://www.facebook.com/Mybulldogshop/

 

Kapcsolódó bejegyzések

xLex védjegy sztori A Tulipán Csoport
Szerző: xLex | 2019-07-01
A TULIPÁN CSOPORT védjegy sztori
Nemzeti védjegy lajstromszám: 225 346 A védjegy a legelterjedtebb árujelző. A Te védjegyed milyen terméket / szolgáltatást jelöl, esetleg a cég nevének szereztél védjegyet? A Tulipán Csoport egy óvodásoknak szóló...
novenysuli xlex vedjegy
Szerző: xLex | 2019-06-26
A NÖVÉNYSULI védjegysztori
Nemzeti védjegy lajstromszám: 226180   A védjegy minőségi garancia, védelem a bitorlás ellen és egyben hasznosítási eszköz is. Számotokra mi volt az ok, amiért a védjegyoltalom mellett döntöttetek? Már a NÖVÉNYSULI...